Rebelle Maastricht

Een prachtige locatie

Van 1974 tot 1976 werd de kerk opnieuw grondig gerestaureerd naar plannen van de architecten Harry en Pieter Koene. Op 2 april 1976 heropende de bisschoppelijk vicaris mgr. L. Meertens de Awwestiene, die daarna werd opengesteld voor culturele manifestaties. Vanaf 1991 fungeert het gebouw als verenigings- en repetitielokaal van de Mastreechter Staar. Omstreeks 1998 werd het gebouw ontdaan van de resterende kerkelijke inventaris, waarna de kerk enkele avonden per week werd verhuurd als discotheek, NightLive geheten. Tot juni 2014 was de kerk ingericht als kinderspeelzaal FunVille met een horecavoorziening (waaronder een terras aan de Mariastraat).

In 2015 wordt de kerk opnieuw verbouwd. Rebelle is geboren.

Exclusiviteit mogelijk

Voor zowel kleine als grote events geniet u van de exclusiviteit van de Rebelle.
Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Klassiek versus modern

Een klassieke kerk met originele details, maar toch modern ingericht en helemaal van deze tijd. Een unieke combinatie voor een event geheel naar uw wens.

Fantastische locatie in hartje Maastricht

Een evenementenlocatie midden in het hartje van Maastricht. Bij de Rebelle kan het gewoon! Geïnteresseerd? Maak gerust een vrijblijvende afspraak en laat u overtuigen: dit is hét unieke plekje voor uw event. 
DE PERFECTE LOCATIE

Voor elk evenement

Heeft u een evenement voor 250, 400 of 850 gasten? Wij hebben daar de mooiste locatie voor in hartje Maastricht!

Ter illustratie hebben wij 4 plattegronden met voorbeeld opstellingen die u kunt downloaden. Heeft u een ander idee, of vragen over een andere indeling, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag aan de perfecte locatie voor uw evenement!