• nl

Een tiptop verzorgd avondje uit

Uw onvergetelijke avond bestaat uit een uitstekend verzorgd driegangen diner en muzikaal entertainment van de bovenste plank. Een zanger, een zangeres en een gast-musici zorgen voor een optimale ambiance. Soms ingetogen, dan swingt het weer de pan uit. En dat alles in de ‘rebelse’ setting van de Augustijnenkerk, die klinkt als een klok. Voor het zingen de kerk in.

Dit heerlijke avondje uit omvat een welkomstdrankje, een driegangen diner en muzikaal entertainment verzorgd door o.a. Charlotte Fisser en Björn Lodder! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische avond waarbij rekening gehouden is met de COVID-19 maatregelen.

Data

Het Singing Dinner vindt plaats op vrijdag 3 en vrijdag 10 juli 2020.

Extra data in juli en augustus volgen.

Het programma “Singing Dinner”

18:15

Deuren open

18:15 – 19:00

Ontvangst en aperitief (Kom op tijd!)

19:00 – 23:00

Driegangen diner en muzikaal entertainmentprogramma

23:00

Einde muzikaal entertainment programma

 

Wat is inclusief?

De arrangementsprijs bedraagt € 72,50 p.p. en is inclusief:

 • Welkomstaperitief;
 • 3-gangen keuzediner (voorkeur via ticketshop door te geven);
 • Brood en smeersels op tafel;
 • Diner op een unieke locatie;
 • Avondvullend entertainment programma door o.a. Charlotte Fisser en Björn Lodder;

Bestel hier je ticket:

Klik hier om je ticket te bestellen

Het is tevens mogelijk om in de voorverkoop een drankenarrangement bij te bestellen voor het speciale tarief van € 22,00.

Het arrangement bestaat uit 1 fles witte of rode wijn, 1 fles bruis of plat tafelwater en 2 koppen koffie/ thee.

Het is ook mogelijk om op de avond zelf losse consumpties te bestellen. De prijzen zijn als volgt:

Bier € 2,50 per glas
Wijn € 3,50 per glas
Fris € 2,50 per glas
Tafelwater € 7,50 per fles
Wijn € 17,50 per fles
Koffie/thee € 2,50 per kop
Cocktail € 7,50 per stuk

De losse consumpties worden afgerekend tijdens de avond zelf.

Locatie

Singing Dinner vindt plaats in de Augustijnenkerk in Maastricht. Tegenwoordig ook bekend als Rebelle. Rebelle is gevestigd in het centrum van Maastricht.

Rebelle Maastricht
Kesselskade 43
6211 EN Maastricht

Parkeren

Met de auto
Het centrum van Maastricht biedt meerdere parkeermogelijkheden binnen verschillende budgetten:

Q-park Mosae Forum
Maasboulevard 40, Maastricht
1 minuut loopafstand
Maximaal €25,- per dag | €1,- per 21 minuten

Q-park De Griend
Griend 4, Maastricht
2 minuten loopafstand
Maximaal €14,- per dag | €1,- per 26 minuten

Q-park Frontenpark
Frontensingel, Maastricht
10 minuten loopafstand
Maximaal €10,- per dag | €1,- per 40 minuten

Met de trein

Met de trein
Vanaf het Centraal Station Maastricht is het ongeveer 10 minuten lopen. Vanuit het Centraal Station loopt u rechtdoor de Stationsstraat in. De Stationsstraat gaat over in de Wyckerbrugstraat. U loopt verder in de richting van de Sint Servaasbrug. Deze steekt u over. Aan de overkant gaat u rechtsaf de Kesselskade in. Na 170 meter ligt de eindbestemming aan uw linkerkant: Rebelle, de Augustijnenkerk in Maastricht.

Covid-19 maatregelen

Wij streven er naar om uw verblijf bij Rebelle zo veilig en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij vragen daarom uw aandacht om de volgende regels in acht te nemen.

 • Heeft u klachten? Blijf dan thuis.
  Blijf thuis als uzelf, iemand uit uw huishouden of één van uw tafelgenoten Corona-gerelateerde gezondheidsklachten heeft.
 • Bij ontvangst vindt een triage plaats waarbij wij zullen informeren naar uw gezondheid. Indien er twijfel bestaat, kan u de toegang geweigerd worden. Alleen op deze manier is het toegestaan om uw gezelschap persoonlijk aan tafel te bedienen. Ook bij artiesten en personeel zal vooraf de triage plaatsvinden;
 • Gasten houden 1,5 meter afstand van elkaar (behalve personen uit 1 gezin). Bij de restaurant indeling wordt er rekening mee gehouden dat tafels en stoelen met voldoende afstand uit elkaar geplaatst worden;
 • Het is toegestaan om met een maximum van 2 personen uit een niet samengestelde gezins-/thuissituatie plaats te nemen aan een gezamenlijke tafel;
 • Voor samengestelde gezinnen / samenwonenden is het toegestaan om met meer dan 2 personen aan tafel plaats te nemen. Gasten verklaren bij binnenkomst op hetzelfde adres te wonen;
 • Gasten melden zich bij de ingang, desinfecteren hun handen en worden naar tafel begeleid door de bediening;
 • Gasten krijgen aan tafel uitleg over de gebruikte routing en worden gevraagd zoveel mogelijk aan tafel te blijven zitten;
 • Looproutes moeten gerespecteerd worden en worden uitgelegd aan tafel. We werken met één-richting routes;
 • Gasten rekenen overige kosten (dranken) aan het einde van de avond aan tafel af per PIN transactie;
 • Bij vertrek worden de gasten door de bediening uitgenodigd en richting de uitgang begeleid, om zo te zorgen voor spreiding na afloop van de show;
 • Gasten desinfecteren handen bij vertrek.

Wij verheugen ons op uw komst!

Achtergrondinformatie

Singing Dinner is de unieke mogelijkheid om deze zomer -met inachtneming van de 1,5 meter- ontspannen te genieten van een heerlijk diner omlijst door muzikaal entertainment.

Rebelle is een van de meest bijzondere eventlocaties in Maastricht: de Augustijnenkerk. Topcateraar Quadakkers zet mooie gerechten op tafel en Charlotte Fisser en Björn Lodder zetten de zaak muzikaal op stelten. Dat zijn de ingrediënten van Singing Dinner, een initiatief van de Event Management Group en Events Company. Dat swingt de pan uit.

Wij verheugen ons op uw komst!

Het verhaal:
Het Singing Dinner is een feest der herkenning, waarbij de mooiste liedjes van onder andere Bette Midler, Elton John, Queen, Bruno Mars, The Pointer Sisters en Michael Bublé voorbij komen. Een mooie mix van luisterliedjes, swingende meezingers en verrassende optredens van onze muzikale gasten. Kortom, een gevarieerde avond vol muzikaal entertainment.

Culinair:
Met zorg hebben wij een menu voor u samengesteld. Hierbij hebben we gekeken naar verrassende gerechten die door veel mensen gewaardeerd zullen worden. Uiteraard kunnen wij altijd rekening houden met dieetwensen, allergieën en vegetarische of veganistische voorkeuren. We willen u wel vriendelijk vragen om dit vooraf in het boekingsproces kenbaar te maken.

 

THE CAST:

BJÖRN LODDER

De muzikale omlijsting van het “ Singing Dinner” staat onder regie van de rasartiest en entertainer Björn Lodder. Zingen en entertainen is zijn passie en zijn leven. Vanaf zijn 15de is Bjorn op de planken te zien en verzorgd prachtige shows, optredens en activiteiten voor zakelijke en particuliere gasten. In zijn enthousiasme neemt Björn de gasten mee en maakt de avond gegarandeerd tot een succes.

 

 

CHARLOTTE FISSER

Charlotte Fisser, geboren op 4 mei 1988 in Maastricht, is al sinds haar dertiende met muziek bezig. Na haar deelname aan The Voice of Holland in 2012 heeft zij op vele podia gestaan. Charlotte is een zangeres met soul en passie. Haar stem zorgt er keer op keer voor dat het publiek ontroerd en verrast wordt.

 

Mystery gast:

Iedere show zal worden aangevuld met een mystery gast. Zo bieden we voor iedere show een unieke beleving.

 

Rebelle Maastricht