• nl

Lunch

Broodjeslunch

De luxe belegde harde broodjes, bagels en smørrebrød presenteren we op etagères die we midden op tafel zetten, ieder kan zijn of haar favoriete broodje nemen. De broodjes beleggen we met bijvoorbeeld Ceasar salade, Vitello tonato, Fontina d’Aosta en vijgencompote, salade met gerookte zalm en scampi of wat vers voorhanden is in onze keuken. We zorgen altijd dat er voldoende keuze is in vlees, vis en vegetarisch.

Naast de broodjes serveren we een kop soep, de soep wisselt per seizoen, van romige aspergesoep in het voorjaar tot bospaddenstoelensoep met truffel in het najaar.

We serveren 3 harde broodjes per persoon met soep of salade.

Etagère lunch

Luxe harde broodjes, bagels en smørrebrød presenteren we op etagères die we midden op tafel zetten, ieder kan zijn of haar favoriete broodje nemen. De broodjes beleggen we met bijvoorbeeld Ceasar salade, Vitello tonato, Fontina d’Aosta en vijgencompote, salade met gerookte zalm en scampi of wat vers voorhanden is in onze keuken. We zorgen altijd dat er voldoende keuze is in vlees, vis en vegetarisch.

Naast de broodjes serveren we een kopje soep, makkelijk te drinken uit een koffiekopje en een bladsalade bijvoorbeeld met gegrilde groenten, Ceasar salade of salade met geitenkaas, walnoten en honingdressing.

Per persoon serveren we 3 harde broodjes, een koffiekopje soep en een ‘salad in the jar’.

Luxe lunchbuffet

We serveren een uitgebreid lunchbuffet: een ruime keuze aan diverse broodsoorten rijk belegd met een diversiteit aan smaken; vlees, vis, kaas en vegetarisch, zodat er voor ieder voldoende keuze is. Het brood beleggen we met bijvoorbeeld Ceasar salade, Vitello tonato, Fontina d’Aosta en vijgencompote, salade met gerookte zalm en scampi of wat vers voorhanden is in onze keuken.

Naast het brood serveren een hartige salade en een fruitsalade, beide worden samengesteld met verse producten uit het seizoen.

Om het helemaal compleet te maken serveren we een warm gerechtje; u heeft de keuze uit een kop soep of vers gebakken quiches.

Rebelle Maastricht