• nl

Culinaire invulling


Samenwerking Rebelle en Erik Stevens Catering

U heeft gekozen voor Rebelle als locatie voor uw event. Bij een mooie locatie en een bijzondere gelegenheid hoort natuurlijk ook een smaakvolle catering.

Wij verzorgen graag de culinaire invulling. U bespreekt uw wensen en event met Rebelle en voor de culinaire invulling kunt u kiezen uit het assortiment van Erik Stevens Catering.

In deze brochure vindt u een overzicht of een eerste idee van wat wij u kunnen aanbieden. Mocht u er niet uitkomen of vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een vraag heeft die u niet zo snel terug vindt in deze brochure neemt u contact met ons op, meestal kunnen we iets voor u betekenen!


Over Erik Stevens Catering

Erik is enkele jaren geleden gestart met een klein cateringbedrijfje, toen nog naast een full-time baan. De catering viel in de smaak en het bedrijfje begon te groeien: van eenmanszaak naar een bedrijf waar we nu werken met 4 vaste krachten en een grote poule jobstudenten waarmee we wekelijks voor enkele honderden gasten een diversiteit aan partijen verzorgen.

Sinds december 2016 zijn we gevestigd aan de Wilhelminastraat in Eijsden, waar onze nieuwe productieruimte is en waar we een mooie ontvangstruimte voor de catering hebben, als u de sfeer of gerechten wilt proeven, loop gerust binnen!

In 2016 zijn we een samenwerking gestart met EMG, deze zetten we hopelijk nog veel langer door. EMG is specialist in het organiseren van uw event en wij zorgen voor een passende catering die hier naadloos op aansluit. Waar EMG kiest voor de beste beleving en organisatie, zorgen wij voor de mooiste ingrediënten en lekkerste gerechten.


Ingrediënten met een verhaal

In de keuken van Erik Stevens Catering maken we gebruik van de beste producten en kiezen we voor bewuste ingrediënten, als het kan biologisch, natuurlijk uit het seizoen en allemaal zo vers mogelijk. Vaak hebben we er ook een mooi verhaal bij…

Zoals bijvoorbeeld het rundvlees, we gebruiken twee soorten. Het Simmentaler rund, afkomstig uit Oostenrijk, ook wel bekend als de ’Milka-koe’. De stevige koeien grazen op de uitgestrekte alpenweide, eten gras en alpenkruiden en dat proef je terug in het vlees.

Voor op de barbecue gebruiken we vaker Australisch Grain-Fed Beef, de Black Angus runderen grazen ruim twee jaar in New South Wales, aan de Australische oostkust. De runderen worden afgemest met een dieet van graan, mais en gras. Dit dieet geeft het vlees een mooie marmering en maakt het ontzettend mals…

Charcuterie en hamburgers worden gemaakt door slager Maurice Rutten uit St. Geertruid, in de slagerij van Jan Pinckaers. Zo af en toe werken we een avond samen om eens wat nieuwe dingen te proberen. Burger met zalm en scampi, heeft u die al geproefd?!

Vis wordt dagelijks vers geleverd vanuit Yerseke. Sterker nog, schaaldieren die wij ’s avonds serveren worden in het seizoen ’s ochtends pas uit de Oosterschelde gehaald… Kokkels, mosselen, oesters, scheermesjes en kreeften binnen 12 uur op uw bord, verser kan bijna niet!

Alle vis die we gebruiken heeft zo veel mogelijk een MSC certificering, dat wil zeggen dat het visbestand gezond moet zijn en niet overbevist wordt, de visserij mag geen negatieve effecten hebben op het ecosysteem en de visserij moet goed beheerd worden. Op die manier kunnen we blijven genieten van goede vis…

Bakker Kevin van Benthem van Bread & Delicious in Wyck bakt elke ochtend ambachtelijke (zuurdesem) broden. Groenten en fruit worden geleverd door het Vitamientje in Gronsveld, Raymond Wintjens en Giovanni Canissius leveren dagelijks de meest verse producten!


Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie, kruisbestuiving van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Heeft u of een van uw gasten een voedselallergie? Laat het ons weten. Wij houden daar rekening mee.

Rebelle Maastricht