• nl

Barbecue

Vers bereide salades, gepresenteerd in buffetvorm. De salades worden mooi opgemaakt op porseleinen schalen:

  • Roasted vegetables salad, in de schil gebakken krieltjes met paprika, courgette, tomaat en groene asperges
  • Bladsalade met gegrilde perzik en gegrilde halloumi, gerookte kipfilet, tomaat en frisse citrusdressing
  • Couscous salade met eendenborst, chorizo, knapperige groentjes, bosui, walnoten en frambozendressing
  • Ravioli salade met ricotta, verse spinazie en pijnboompitten

Van de barbecue:

  • Krokant gebakken buikspek, gegaard in een zoet-pikante rub en aan het stuk gegrild
  • Zalmfilet’ en papilotte’ met citroen bleekselderij en venkel
  • Runderburger van 100% limousin met pancetta, rucola en bruschetta, geserveerd op een brioche broodje.
  • Bavette spies van Australisch Grainfed Black Angus rund, gemarineerd met knoflook en Italiaanse kruiden

Inclusief diverse sausen en ambachtelijk gebakken broden met rode peper boter.