• nl
  • en

Contact

Rebelle Maastricht

Kesselskade 43
6211EN, Maastricht

+31(0)6 22 69 21 46
info@rebellemaastricht.nl

Estate Management Group

Estate Management Group (EMG), is een horeca groep opgericht door Danny Keppels en Martin Hendricks. Beide heren zijn hun hele leven werkzaam geweest in de hospitality. Danny bij diverse toeleveranciers, zoals: Mise en Place, Expo Rent, Boels Party & Events (waar hij tot op heden nog een adviserende rol heeft) en Compo Ticketing. Martin is tijdens zijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht gestart met een full-service evenementen bureau. Een bureau dat binnen 4 jaar uitgroeide tot de preferred partner van vele grote bedrijven (Axa Insurance, Rolls-Royce, etc). Na 4 jaar bestond de mogelijkheid om het evenementen bureau te verkopen en zich te vestigen in Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht. De start van de Estate Management Group. 

Heden is EMG gericht op de overname en exploitatie van unieke evenementenlocaties en hotels. Naast de overname van deze locaties gaat EMG unieke samenwerkingsverbanden aan in de evenementenwereld. We zijn ervan overtuigd dat de kracht ligt in het beheren en managen van eigen locaties.  Naast het beheren en exploiteren van eigen locaties is het sluiten van partnerships en exclusieve samenwerkingen een zeer fijne mogelijkheid om uit te breiden.

De basis van onze horeca groep ligt daarin, het organiseren van evenementen op eigen locaties. Onze vakkennis en de vraag uit de markt brengt een nieuwe ontwikkeling met zich mee, het organiseren van evenementen op locatie van onze opdrachtgever. Out-Bound-Events. Wij profileren ons als EMG Events – The Event Architect.

Neem contact met mij op

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om uw (aan)vraag verder door te spreken!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Event Management Group